28 de març de 2009

Sessions de les últimes setmanes

I després de molt de temps sense actualitza... ja va sent hora!
En les darreres setmanes hem estat treballant amb les diferents eines que ens proporiona el Word i el Google, programes de gran utiltat per a estudiants com nosaltres.
Amb el Word, vem aprendre a generar un índex. Els passos a seguir són els següents:
1. Obrir un document, en el qual hi hagi títols i subtítols.
2. Afegir una pàgina en blanc, davant de tot del document de la següent manera: Insertar --> Salto de página.
3. Un cop afegida aquesta pàgina en blanc, anem a l'icono Referencias --> Tabla de contenido --> Insertar tabla de contenido.
També vem aprendre a no numerar l'índex. Per a poder-ho fer, hem de crear les anomenades seccions, que són com diversos treballs en un de sol.
La setmana passada també vem estar treballant amb el Google. Vem crear documents amb el Google docs. Aquesta eina serveix per a poder crear, guardar, modificar i fins i tot compartir els nostres documents, de manera que per a fer treballs és molt útil.
I per a fer servir el Google docs ens vem repartir els treballs. El nostre grup ens ha tocat el treball número 3, que es titula Portals educatius orientats als alumnes.
I després de repartir-nos els treballs, vem editar vídeos de youtube amb el Windows Movie Maker. Per a poder fer tot aquest procés, cal triar un vídeo del youtube, i seguir els passos següents:
1. Obrir l'internet amb el Firefox.
2. Intal·lar l'extenció DownloapHelper, en el qual trobarem un enllaç al blog de l'assignatura.
3. Un cop s'ha intal·lat aquesta extenció i ha fet tot el procés que ens demanava, anem al Youtube, i cliquem a la icona que dóna voltes i guardem el vídeo a l'escriptori.
4. Convertim el vídeo en un nou format: Eines --> Downlaophelper --> Preferences --> Conversion --> Conversion Enabled --> D'acord.
5. Un cop verifiquem que està instal·lat, tornem a clicar a la icona i amb el botó dret: Convert videos --> Seleccionem el vídeo --> Obrir --> Triem el format WMV --> D'acord.
6. I per últim editem el vídeo amb el Movie Maker. Cliquem al programa i Importar vídeo. Després, anem jugant amb els diferents efectes.
I això és tot!
Bon cap de setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada